Meistä

Tietoa yrityksestä

Tietoa meistä yrityksenä sekä käytettävissä olevista saleista. Meiltä löydät kaksi uusimman tekniikan sisältävää elokuvasalia, jotka eivät jätä kylmäksi.

Lue lisää

Kino Diana

Kino Diana

Tietoa saleista ja tarjonnasta. Huipputekniikan salimme takaavat mieleenpainuvan elokuvaelämyksen, ja mitä olisikaan elokuva ilman leffaherkkuja?

Lue lisää

Liput ja hinnat

Liput ja hinnat

Hintamme näytöksiin vaihtelevat esitysajan ja päivän perusteella. Tiedot lippujen hinnoista, lahjakorteista ja sarjalipuista löydät täältä.

Lue lisää

Saavutettavuus

Saavutettavuus

Kino Diana sijaitsee Turun keskustassa osoitteessa Humalistonkatu 3B. Lisäksi meillä on esteetön kulku.

Lue lisää

Elokuvien ikärajat

Elokuvien ikärajat

Mitä tarkoittavat elokuvien ikäraja- ja sisältömerkinnät?

Ikärajat ovat seuraavat: S eli sallittu kaiken ikäisille, K7, K12, K16 ja K18.

Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta. Ikärajasta K18 ei jousteta. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin. Elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi lippukassalla sekä salin ovella ostaessasi lippuja ikärajamerkittyyn elokuvaan.

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Etkö löytänyt vastausta etsimääsi?

Täältä löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin!

 

 

 

 

 

Lue lisää
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien

Meistä

Kino Diana on 100% suomalainen ja yrittäjävetoinen elokuvateatteri Turun keskustassa. Toimintaa pyörittävät yrittäjät Henry ja Antti yrityksensä Cinemahouse OY:n kautta.

Cinemahouse Oy on saanut alkunsa vuonna 2015. Henryllä on pitkät juuret elokuva-alalla, sillä hänen perheensä on omistanut kiertävän elokuvayrityksen, jonka toimintaa Henry on koko ikänsä seurannut. Lopulta Henry lähti pyörittämään perheyritystä yksin, kunnes vuonna 2015 Antti tuli mukaan kuvioihin ja näin Cinemahouse Oy sai alkunsa. Ensi alkuun yritys kiersi ympäri Suomea, mutta idea omasta elokuvateatterista oli käynyt mielessä useaan otteeseen.

Cinemahouse Oy omistaa Kino Dianan lisäksi Kino Piispanristin sekä Kino Laitilan. Vuonna 2016 Henry ja Antti löysivät sopivat tilat omalle elokuvateatterille Piispanristiltä. Vuonna 2017 Piispanristin Kino avasi ovensa, ja samaisena vuonna pojat löysivät lupaavat Kino Dianan tilat. Jo seuraavana vuonna kyseinen teatteri avattiin. 

Cinemahouse Oy on kasvava kotimainen yritys, joka panostaa asiakaspalveluun ja toimii ihmisten lähellä. Yritys on mukautuvainen ja yrityksen omistajat ovat maanläheisiä ja tekevät työtään intohimosta. Cinemahouse Oy:n teatterit on otettu hyvin vastaan ja katsojamäärät kasvavat koko ajan.

Elokuvasali

 

Kino Dianassa on yksi elokuvasali. Salissa on 68 istumapaikkaa ja 1 invapaikka. Salin huipputekniikka takaa sujuvan ja mieleenpainuvan elokuvaelämyksen. Salin jyrkkyys mahdollistaa parhaan mahdollisen katseluelämyksen mistä päin salia tahansa. Salien penkeillä jaksaa istua pidemmänkin elokuvan ajan ja jalkatilaa on runsaasti.

 

Tarjonnasta

 

Meiltä löydät leffaeväät jokaiseen tarpeeseen! Valikoimasta löytyy mm.

Liput & hinnat

 

Lippujen hinnat vaihtelevat viikonpäivän, elokuvan ja esitysajan mukaan 8-12€ välillä. Lippujen reaaliaikaisen hinnan näet Varaa liput-osiossa. Sarjaliput ovat edullinen vaihtoehto ja liput ovat voimassa kaikkiin elokuvanäytäntöihin sekä kaikkiin Kinon elokuvateattereihin.

Varatut liput maksetaan elokuviin tullessa. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Varaus on voimassa näytöksen alkuun asti, vaikka kassalla olisi ruuhkaa.

Sarjalippujen ja lahjalippujen hinnat

Sarjalippu 5kpl          48€

Sarjalippu 8kpl          69€

                                                                                Herkkulippu 2kpl      10€

 

Näin saavut Kino Dianalle

Sijaitsemme aivan Turun ydinkeskustassa. Osoitteemme on Humalistonkatu 3 b, 20100 Turku. Suosittelemme saapumaan julkisella liikenteellä, sillä keskustan parkkipaikkatilanne ei ole mitä parhain. Autolla saapuminen ei toki ole mahdottomuus, teatterin lähialueilta löytyy parkkipaikkoja.

Saavutettavuus

Kino Diana on esteetön teatteri. Tiloistamme löytyy 2 invapaikkaa sekä inva wc. Sisäänkäynnillämme on yksi askelma mutta henkilökuntamme varustaa sen tarvittaessa rampilla. Kotimaisiin elokuviin on pääsääntöisesti saatavilla suomenkielinen tekstitys heikkokuuloisille. Joissakin tapauksissa on myös mahdollista saadaa elokuvaan kuvailutulkkaus. Palvelemme pienryhmiä ja erikoistarpeita vaativia henkilöitä mielellämme tarjoamalla näytöksiä tarpeitanne vastaavasti. Ole rohkeasti yhteydessä niin suunnitelaan elokuvanäytös juuri teidän ryhmällenne sopivaksi!

Eu:n vammaiskortilla ja saattajakortilla saattaja pääsee elokuviin veloituksetta.

 

 

Jos et vielä löytänyt vastausta kysymykseesi, vastaus saattaa löytyä täältä!

 1. Onko mahdollista saada tietoon esitysajat pidemmän ajan päähän?
  Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin, ja suunnittelemme aina maanantaisin esitysajat seuraavalle elokuvaviikolle. Jos kyseessä on yli 10 hengen ryhmä, voitte olla yhteydessä meihin. Voimme mahdollisesti neuvotella kanssanne sopivan näytösajan,


 2. Millainen leffaherkkutarjonta teiltä löytyy?
  Herkkumyymälästämme saat mukaasi lämpimät popcornit ja snaksit. Popcornit ovat vegaanisia ja atsovärittömiä. Kino Dianassa on myös A-oikudet joten voit nauttia elokuvan seuraksi esim. lasin kuohuvaa.


 3. Käykö lahjalippuni tai sarjalippuni muualle kuin Kino Diana?
  Lippumme käyvät kaikkiin Kinon toimipisteisiin, eli Dianan lisäksi Kino Piispanristille ja Kino Laitilaan.


 4. Miten olette ottaneet huomioon esteettömän kulun?
  Teatateriin pääsee myös pyörätuolilla. Tällöin työntekijämme laittavat sisäänkäynnille rampit. Itse teatteri on sisältä esteetön.  Saleissamme on huomioitu pyörätuolit.


 5. Minkälaisia maksuvaihtoehtoja teiltä löytyy?

  1. Meillä voit maksaa:
  • Käteisellä,
  • Yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla
  • Kulttuuriseteleillä (Smartum-setelit & kortti; Tyky setelit & online; Virike setelit & Ticket Duo; E-passi). Yrityksiä ja ryhmiä palvelemme myös laskutuksella.Miten liput saa varattua?
   Sivuiltamme osiosta ”Varaa liput”.


 6. Onko teillä eläkeläis/opiskelija-alennuksia?
  Normaalihintaisesta lipusta hyvitämme -1€ eläkeläisille ja opiskelijoille.


 7. Pääseekö saattaja teille veloituksetta?
  Kyllä.