Humalistonkatu 3

20100 Turku

+358 45 118 4542

Kino Diana kassa

Kassa avoinna päivittäin

30 min ennen ensimmäisen näytöksen alkua

Esteettömyys

Elokuvissa käynti kuuluu kaikille!

Kino Diana on esteetön teatteri ja salin takaosassa on inva-paikka. Sisäänkäynnissä on kynnys, joten toivoisimme pyörätuolia käyttävien ilmoittavan saapumisestaan etukäteen, jotta voimme varmistaa mutkattoman saapumisen teatterillemme – teatterilta löytyy ramppi pyörätuolia varten.

Saattaja pääsee elokuviin veloituksetta, kun kassalla esitetään EU:n vammaiskortti, avustajakortti tai muu avustajan tarpeen todentava dokumentti. Liput voi varata tavalliseen tapaan etukäteen verkkokaupastamme, alennus myönnetään kassalla.

Kotimaisiin elokuviin on pääsääntöisesti saatavilla suomenkielinen tekstitys heikkokuuloisille. Joissakin tapauksissa on myös mahdollista saada elokuvaan kuvailutulkkaus.

MovieReading-kuvailutulkkaussovellus mahdollistaa kuvailutulkkauksen valittuihin elokuviin. Elokuvat, jotka tukevat sovellusta löytyvät sovelluksen listauksesta.

Olemme mielellämme avuksi kaikkiin saavutettavuuteen tai esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä. Meidät tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta info@kinodiana.fi

Ole rohkeasti yhteydessä, niin räätälöidään elokuvakäynti tarpeidenne mukaiseksi!