Yritysliput

Yritysleffaliput ovat loistava mahdollisuus tarjota työntekijöille, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille piristystä arkeen. Yrityslipuilla mahdollistat viihtyisän elokuvaillan minkä tahansa ohjelmistossa olevan elokuvan parissa. Yrityslippu ei käy maksuvälineenä erikoisnäytöksiin. Yritysliput ovat voimassa 12kk. Yrityslippu vaihdetaan kassalla haluamanne esityksen lippuun. Minimitilausmäärä yrityslipuille on 20kpl. Liput saat myös omalla logolla sekä tervehdykselläsi painettuna. Tällöin minimitilausmäärä on 100 lippua.

Yritysasioissa teitä palvelee yrittäjä Antti Juntunen.

Ota yhteyttä:
antti@cinemahouse.fi
040 419 4628

Yksityisnäytös

Koe ainutlaatuinen mahdollisuus virkistäytyä Kino Dianan elokuvanäytöksellä! Kino Diana vuokraa elokuvasalia myös yksityistilaisuuksia varten.

Dianan idyllinen sali tarjoaa mahdollisuuden järjestää unohtumattoman tapahtuman kuin tapahtuman – oli sitten kyse elokuva-aiheisista polttareista tai kokouspäivästä. Ole rohkeasti yhteydessä ja räätälöidään tapahtuma yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Dianassa on mahdollista nähdä joko ohjelmistossa oleva tai ennakkonäytöksenä ensi-iltaan tuleva elokuva. Erotu siis muista ja tarjoa unohtumaton elokuvaelämys tilaamalla yksityisnäytös haluamastanne elokuvasta!

Kokoustilat

Kino Dianan sali sopii erinomaisesti kongressi- ja kokoustilaksi. Kinossa on vaivatonta järjestää esimerkiksi koulutuksia, seminaareja, esityksiä tai juhlia.

Salin huippuluokan akustiikka ja äänieristys takaavat toimivan ja häiriöttömän tilaisuuden sujumisen. Salien jyrkkyys takaa hyvän näkyvyyden jokaiselta paikalta. Näin esimerkiksi luennon pitäminen saleissa onnistuu mainiosti.