Humalistonkatu 3

20100 Turku

+358 45 118 4542

Kino Diana kassa ( 30 min ennen 1. näytöksen alkua)

Kassa avoinna päivittäin

30 min ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Yritysliput

Yritysleffaliput ovat loistava mahdollisuus tarjota työntekijöille, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille piristystä arkeen. Yrityslipuilla mahdollistat viihtyisän elokuvaillan minkä tahansa ohjelmistossa olevan elokuvan parissa. Yrityslippu ei käy maksuvälineenä erikoisnäytöksiin. Yritysliput ovat voimassa 12kk. Yrityslippu vaihdetaan kassalla haluamanne esityksen lippuun. Minimitilausmäärä yrityslipuille on 20kpl. Liput saat myös omalla logolla sekä tervehdykselläsi painettuna. Tällöin minimitilausmäärä on 100 lippua.

Yritysasioissa teitä palvelee yrittäjä Antti Juntunen Ota yhteyttä! antti@cinemahouse.fi tai soita 0404194628

Yritysnäytös

Koe ainutlaatuinen mahdollisuus virkistäytyä Kino Dianan elokuvanäytöksellä! Kino Diana vuokraa elokuvasalia myös yksityistilaisuuksia varten. Tämä on loistava idea esimerkiksi firman virkistäytymispäivää ajatellen. Dianasta löytyy idyllinen sali, joka tarjoaa oivat puitteettilaisuuksille. Kinossa on vaivatonta järjestää esimerkiksi koulutuksia, seminaareja, esityksiä tai juhlia. Kinossa on mahdollisuus nähdä joko ohjelmistossa pyörivä elokuva tai nähdä ennakkonäytöksenä ensi-iltaan tuleva elokuva. Erotu siis muista ja tarjoa unohtumaton elokuvaelämys tilaamalla yksityisnäytös haluamastanne elokuvasta!

Kokoustilat

Kino Dianan sali sopii erinomaisesti kongressi- ja kokoustilaksi. Kinossa on vaivatonta järjestää esimerkiksi koulutuksia, seminaareja, esityksiä tai juhlia.

Salin huippuluokan akustiikka ja äänieristys takaavat toimivan ja häiriöttömän tilaisuuden sujumisen. Salien jyrkkyys takaa hyvän näkyvyyden jokaiselta paikalta. Näin esimerkiksi luennon pitäminen saleissa onnistuu mainiosti.